Zamrażanie żywności
Postolski, Jacek, Gruda, Zbigniew, Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 1985.
Mrożonki technologia technologia
dostępne:
1 z 1
Autor
Postolski, Jacek
Gruda, Zbigniew
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Zamrażanie żywności
ISBN
83-204-0670-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1985.
Numer wydania
Wyd. 2 zm.
Objętość
515, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
664.8/.9:621.56/.59
664.8/.9-Konserwowanie produktów spożywczych.
Hasła przedmiotowe
Mrożonki technologia technologia
020
%a 8320406706
080
%a 664.8/.9:621.56/.59
080
%a 664.8/.9-Konserwowanie produktów spożywczych.
100
%a Postolski, Jacek
245
%a Zamrażanie żywności /
250
%a Wyd. 2 zm.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1985.
300
%a 515, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;%b il., wykresy;
%c 25 cm.
650
%a Mrożonki
%x technologia%x technologia
700
%a Gruda, Zbigniew
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-0670-6
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 18838
Sygnatura: 18838
Sygnatura: 18838
Status: Do wypożyczenia